icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Mari Pau Huguet i el Canal #0 de Movistar rebran aquest any els Premis d’Honor del Zoom Festival d’#Igualada

El festival, que se celebrarà del 26 de novembre a l’1 de desembre a Igualada i Barcelona, atorgarà un total de 13 premis: un per cada categoria de la Secció Oficial. Els Premis d’Honor d’aquest 2019 són per Mari Pau Huguet, per la seva trajectòria professional en el món de la televisió, i pel Canal #0 de Movistar, per la seva aposta per formats originals i de qualitat. D’altra banda, també es lliurarà el Premi Auguri Sita Murt, que premia el talent de joves actrius i comunicadores. En aquesta edició les finalistes són Mireia Agramunt, Marina Salas i Candela Figueras, i es decideix per votació popular a través de l’Instagram del festival. Altres premis que es lliuraran seran el Premi DO Catalunya al Millor Format de TV Català, el Premi Millor Instagramer i el Premi Millor Youtuber.

Aquests premis, es lliuraran a la gala de cloenda, que tindrà lloc el dia 30 de novembre, a les deu de la nit, al Teatre Municipal l’Ateneu, i que serà retransmesa en directe per la Xarxa, comptant amb moltes cares conegudes del món de la televisió.

Una cinquantena de produccions es projectaran a la 17a edició del Zoom Festival d’#Igualada

El Zoom es converteix enguany en el Festival Internacional de Continguts Audiovisuals de Catalunya amb la voluntat d’incorporar altres gèneres més enllà de la ficció televisiva. És per aquest motiu que en aquesta edició gairebé es duplica l’oferta respecte l’any anterior degut a l’incrementa de formats que es presenten a la Secció Oficial que compta amb cinc categories: ficció, programes informatius, esportius, culturals & divulgatius i d’entreteniment.

Tota la programació del Zoom es pot trobar al web del festival, www.zoomfestival.org, on també es poden comprar entrades per les sessions de pagament .

tornar_radioIgualada