icon_radio

RÀDIO Igualada notícies

BLOG

Més de 3.000 estudiants participen en la 12a edició del Formula Student Spain celebrada al Circuit Parcmotor de Castellolí

La competició universitària d’àmbit europeu s’està duent a terme aquesta setmana, des del dilluns 29 d’agost i fins al diumenge 4 de setembre a la població anoienca de Castellolí.

En aquests dies, el Circuit Parcmotor acollirà a més de 3.000 estudiants universitaris d’enginyeria d’arreu del món. Aquests estan dividits en 67 equips i competeixen en el disseny, desenvolupament, construcció i conducció d’un cotxe de competició monoplaça. Formula Student té dues categories principals de competició: vehicles de combustió i vehicles elèctrics, els quals es divideixen en tres proves estàtiques i cinc proves dinàmiques. Cal destacar que del total d’equips participants, 52 competeixen amb monoplaces elèctrics i enguany, es compta amb la participació de 12 vehicles totalment automatitzats (sense conductor).

Aquest és un projecte educatiu internacional que permet als estudiants d’enginyeria formar part d’una experiència professional real i representa un màster de nivell superior en el sector de l’automoció.

El Formula Student compta amb més de 300 voluntaris, el suport de més de 70 joves estudiants que cursen els seus últims anys del grau d’enginyeria i rep el suport d’institucions espanyoles i empreses rellevants del sector de l’automoció, així com el d’universitats punteres a escala internacional.

tornar_radioIgualada