icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Més de 30.000 persones visiten l’edició d’enguany del FineArt Igualada

Del 25 de febrer al 20 de març s’ha celebrat la desena edició del FineArt Igualada, on més de 30.000 persones s’han passejat durant 24 dies per les 47 exposicions.

Després de dos anys marcats per les restriccions, enguany no només s’han recuperat les xifres del públic, sinó que a més, s’ha superat en un 5% el total de visitants de l’any 2019.

L’esdeveniment, organitzat per l’Ajuntament d’Igualada i l’Agrupació Fotogràfica és de renom arreu i pioner a nivell nacional en el sector.

El director del festival FineArt Igualada, Ramon Muntané destaca que “una ciutat de la mida d’Igualada i amb el volum que s’aconsegueix no es dona enlloc més”.

En l’edició d’enguany, que, a més, coincidia amb el desè aniversari del festival i l’any d’Igualada com a Capital de la Cultura Catalana, ha comptat amb més de 1.000 fotografies en una vintena de sales expositives. El mateix director del festival, Ramon Muntané, destaca que tant l’Adoberia Bella com l’Escorxador han sigut espais molt visitats.

Ràdio Igualada ha entrevistat a Ramon Muntané per saber quina valoració feien de l’edició d’enguany del FineArt. La podeu escoltar a continuació:

fetxa_radioIgualada
Podcast
tornar_radioIgualada