icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Més de 40 globus d’arreu del món participen, des d’avui, a la 20a edició de l’European Balloon Festival

Enguany prenen part al festival, que se celebrarà a Igualada des d’aquest dijous i fins el diumenge 10 de juliol, més d’una quarantena de globus procedents de països com ara Mèxic, Xile, Suïssa, Anglaterra, Holanda i Bèlgica. D’entre tots els globus que volaran al festival destaquen tres que tenen formes especials: dos pingüins i un lleó.

Aquest divendres al matí, el Vol de Ciutat

Un dels grans atractius d’aquesta edició tornarà a ser el vol de ciutat, que permetrà veure una vintena de globus enlairant-se des de diferents punts cèntrics d’Igualada. D’aquesta manera, aquest divendres al matí s’enlairaran globus des de la Plaça de l’Ajuntament, Plaça de Cal Font, Estació Vella i Estadi Atlètic Municipal.

Tal i com ja s’ha fet en les edicions anteriors, a més de la competició esportiva, l’European Balloon Festival inclourà moltes d’altres activitats paral·leles. L’alcalde d’Igualada, Marc Castells, destacava l’espectacle “Suspès. Constel•lacions arquitectòniques”, que es farà amb motiu del 20è aniversari del festival.

El globus reciclats tindran també en el seu protagonisme al festival d’enguany amb els Iglús de Vent, que  acolliran activitats culturals de tota mena, estels gegants fets de tela de globus reciclada i les bosses per als pilots que han estat elaborades per Àuria Grup.

El programa complert d’actes es pot consultar a la pàgina web www.ebf.cat i a través de les pàgines del festival al Facebook i al Twitter.

tornar_radioIgualada