Monleón i Przygonski acaben el Dakar en una brillant 18a posició final

El copilot igualadí Armand Monleón, al costat de Jakub Przygonski, acaba en una sensacional 18a posició a la classificació final del Ral·li Dakar.

Els pilots de Mini van esgotar les opcions de pujar al podi a la segona etapa. Va ser un recorregut amb una gran quantitat de pedres que li van punxar les rodes fins esgotar-li els recanvis i van acabar a 6 hores de diferència del guanyador. Lluny de esfondrar-se i abandonar, Monleón i Przygonski van seguir a la cursa i van anar escalant posicions dia rere dia. Van passar del 117è lloc general fins al 18è de la darrera etapa d’ahir. Menys sort va tenir el pilot odenenc Àlex Haro, que va haver d’abandonar a la 5a etapa per la lesió del seu company Orlando Terranova quan estava signant una gran cursa.

El guanyador del Dakar en cotxes ha tornat a ser el qatarià Nasser Al-Attiyah. En motos, el triomf ha estat per l’argentí Kevin Benavides.