icon_radio

RÀDIO Igualada Capital(repetició)

BLOG

Mor un jove igualadí, de 22 anys, a la platja del Miracle de Tarragona

Un jove igualadí, de 22 anys, ha mort aquest dijous a la platja del Miracle de Tarragona mentre practicava surf. L’igualadí, que anava acompanyat, no ha pogut sortir de l’aigua. No queda clar si els joves estaven fent surf o simplement es banyaven en aquesta zona, segons ha informat TV3.
El Centre d’Emergències de Catalunya CECAT de Protecció Civil ha rebut avís a les 12.41 hores, via telèfon d’emergències 112, de dos joves que s’estaven banyant en una zona de roques a prop de la platja del Miracle de Tarragona i un d’ells semblava que tenia problemes per sortir de l’aigua.
Un dels dos joves ha pogut sortir pel seu propi peu i l’altre ha estat rescatat de l’aigua pels Bombers de la Generalitat i altres persones que estaven a la zona. El Sistema d’Emergències Mèdiques SEM ha enviat al lloc dues ambulàncies però no ha pogut fer res per salvar la vida del noi. Es tracta d’un jove de 22 anys, la identitat del qual de moment es desconeix, tot i que Televisió de Catalunya ha avançat que era veí d’Igualada.
Fins al lloc s’hi han desplaçat dues ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques SEM, 3 patrulles dels Mossos d’Esquadra, tres dotacions dels Bombers de la Generalitat, i tres patrulles de la Policia Local de Tarragona.
Protecció Civil insisteix sempre en la recomanació de no banyar-se si us trobeu malament o esteu cansats. Cal que respecteu les normes de bany i el color de les banderes, així com seguir sempre les indicacions dels socorristes si n’hi ha. Si observeu alguna persona amb problemes dins de l’aigua aviseu immediatament el socorrista o truqueu al 112. No us llanceu a rescatar ningú si no sou experts en rescat aquàtic.
tornar_radioIgualada