icon_radio

RÀDIO Els imperdibles

BLOG

Mossos i Policia Local busquen un cotxe blanc que va fugir després d’atropellar greument un nen de 14 anys que anava en bicicleta

Aquest diumenge, pels volts de les 19:00h, es va produir un atropellament en el pont vell que connecta els municipis de Santa Margarida de Montbui amb Igualada. Segons ha pogut saber Ràdio Igualada, un vehicle va atropellar un jove de 14 anys que anava amb bicicleta. A més, la persona que conduïa el cotxe va fugir del lloc dels fets. Va caler un helicòpter medicalitzat per evacuar el jove ferit. El noi és un jove veí de Montbui, i segons ha sabut Ràdio Igualada, el seu estat és crític. El noi està ingressat a l’Hospital Parc Taulí de Sabadell.

Segons ha pogut saber aquesta emissora, el vehicle implicat no podria presentar un cop important perquè la topada hauria estat lateral, amb el cotxe i la bicicleta circulant en el mateix sentit, cap a Montbui. La bicicleta, a més, no presentaria cap desperfecte destacable com a conseqüència de l’accident. La Policia Local i Mossos d’Esquadra busquen un cotxe blanc, que després de l’impacte en el pont vell, i després d’entrar a Montbui, ha girat a la dreta per dirigir-se cap el pont nou. Es desconeix quina direcció ha agafat posteriorment. Pel que fa el model del cotxe seria similar a una furgoneta petita, de l’estil berlingo o Jumper.

DECLARACIONS Cap de la Policia Local, Jordi Dalmases

fetxa_radioIgualada
Podcast
tornar_radioIgualada