Nani Roma i Àlex Haro, tercers a la general del Dakar en cotxes; Monleón es manté al top-20 en motos

El copilot d’Òdena Àlex Haro, al costat de Nani Roma, s’ha situat en 3a posició a la classificació general del Ral·li Dakar després de la llarga etapa d’ahir. Per la seva part, l’igualadí Armand Monleón ara és 19è a la general després de 4a etapes disputades.

Roma i Haro no tenen la velocitat dels dos primers classificats, Al-Attiyah i Perterhansel, però estan fent una cursa sense errors. Això està motivant que el Mini dels catalans estigui situat al podi provisional del Dakar. Ahir van acabar en 4rt lloc al final de l’etapa a 8 minuts del guanyador, Nasser Al-Attiyah. Per la seva part, Armand Monleón va acabar la jornada en 19a posició a 8 minuts del primer classificat, el nord-americà Ricky Brabec. Va ser una cursa molt dura amb 430 quilòmetres cronometrats i sense que els pilots poguessin rebre assistència mecànica. Ara és 19è a la general a 1 hora i 27 segons del líder de la general, que també és Ricky Brabec.

Avui es disputarà la segona part de l’etapa marató entre Moquegua i Arequipa, amb un enllaç de 431 quilòmetres i una especial de 345.