icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Demà tanquen les reserves per aconseguir el nou joc de taula IGUALADA CITY ambientat en la ciutat d’Igualada

El projecte, impulsat per un grup de joves emprenedors, té com a objectiu retre homenatge a la capital de l’Anoia mitjançant un joc conegut arreu del món. Els creadors, ja han dut la idea a altres ciutats de Catalunya i la rebuda que ha tingut ha estat molt bona.

El sistema de joc és el mateix que el del Monopoly clàssic, però amb els carrers, les fitxes i les cartes adaptades a la ciutat d’Igualada.

Part dels beneficis del projecte aniran destinats a col·laborar amb la Marató de TV3 i també amb les entitats igualadines que s’hi ha afegit. A més, està fabricat amb materials reciclables i la producció va a càrrec d’una empresa de proximitat.

Els impulsors del projecte creuen que Igualada City cobreix un buit en el mercat lúdic de proximitat i esperen que sigui un dels protagonistes d’aquest Nadal a la ciutat.

Els jocs són limitats i cal fer la reserva a través d’un formulari que podeu trobar a l’Instagram del projecte a @igualadacity_joc. A partir del dia 9 de desembre es podran recollir en un punt físic que anunciaran en el mateix perfil d’Instagram.

tornar_radioIgualada