icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Neus Carles (Poble Actiu) “ des del 1986 s’han fet 140 modificacions puntuals del Pla General d’Urbanisme; són 140 oportunitats perdudes per pensar la ciutat en global”

La regidora de Poble Actiu, Neus Carles, ha explicat en declaracions al d’Interès Municipal de Ràdio Igualada, que Igualada no es pot permetre tenir un POUM de l’any 1986. Carles considera que les condicions de vida de fa 35 anys no tenen res a veure amb les actuals, i és per això que la seva formació aposta per impulsar un nou Pla General que reculli totes evolucions i les necessitats que li calen a la ciutat d’Igualada.

La regidora de Poble Actiu destaca que des del 1987 s’han fet 140 modificacions puntuals del Pla General a Igualada, i considera que s’han perdut 140 oportunitats per pensar la ciutat en global. Neus Carles també justifica el seu vot contrari a la modificació del pla general que havia de permetre habilitar pisos en plantes baixes. Segons Carles no pots fer una modificació que suposin 2.000 habitatges més, sense pensar en la mobilitat, les zones verdes o els serveis d’aquelles zones on s’augmenti el nombre d’habitatges.

tornar_radioIgualada