icon_radio

RÀDIO

BLOG

Nou ‘Cuina oberta’ amb Mercat de la Masuca, la cuinera Eva Olivares i sorteig Mona de Pasqua

Cuina oberta / Ràdio – Aquest cap de setmana podreu escoltar el darrer programa d’aquest trimestre, abans del curt període de vacances de Setmana Santa. Amb motiu d’aquests dies festius, el ‘Cuina oberta’ tornarà de nou el dissabte dia 11 d’abril. Però avui  dissabte i redifusió demà diumenge, us hem preparat diversos continguts cuinats la nostra cuina radiofònica.

Entrevista al President de l’Associació de Botiguers del Mercat de la Masuca, Jordi Vila, amb el que conversarem sobre el mercat igualadí.

Receptari molt complert elaborat per la nostra col.laboradora, la cuinera i bloguera Eva Olivares, autora del blog de receptes dolces i salades: evacuinera. cat. Tres receptes per preparar durant aquests dies de Setmana Santa: Zurrikutuna, sopa basca elaborada amb bacallà dessalat, un guisat de gall dindi amb vinagre de Mòdena  i uns caramels salats.

El ‘Cuina oberta’ també tractarà diversos temes d’actualitat com el nou festival de noves tendències gastronòmiques organitzat a igualada, el ‘VadeFoodies’, que és celebrarà el proper mes de juny. Us presentarem un conjunt d’aquestes noves tendències gastronòmiques. Us recordarem la xerrada sobre alimentació i salut que realitzarà el proper dilluns dia 30 a Igualada, l’horticultor Josep Pàmies, organitzat per ‘Qualitat Collbató’.

I farem el sorteig de la Mona de Pasqua que per gentilesa de la Granja-cafeteria i pastisseria ‘Sweets by Nan’ (carrer Santa Maria 20 d’Igualada), ha elaborat amb les noves tendències de pastisseria artística. Una Mona de Pasqua decorada amb els logotips de programa ‘Cuina oberta’ i Ràdio Igualada.

Sigueu ben servits i que vagi de gust, en directe, a partir de les 12 del migdia d’avui dissabte dia 28 i redifusió diumenge dia 29 a la mateixa hora.

 

 

tornar_radioIgualada