icon_radio

RÀDIO Igualada Capital(repetició)

BLOG

Obert el termini d’inscripcions per a la Rua de Carnaval d’Igualada 2015

La rua, que es farà el 14 de febrer, començarà a dos quarts de set de la tarda i farà el recorregut habitual, des de la Plaça de la Masuca fins a la Plaça de Cal Font. L’esdeveniment, organitzat per l’Institut Municipal de Cultura (IMC) de l’Ajuntament d’Igualada, enguany porta per lema “Per Carnestoltes totes les bèsties van soltes”. D’aquesta manera es vol animar a entitats, famílies, colles d’amics, associacions i escoles a participar en la festa més transgressora de l’any. D’aquesta manera es vol animar a entitats, famílies, colles d’amics, associacions i escoles a participar en la festa més transgressora de l’any. Els interessats a prendre-hi part hauran de formalitzar la seva inscripció adreçant-se a les oficines de l’Institut Municipal de Cultura, a la plaça Sant Miquel número 12, segon pis, de vuit del matí a tres de la tarda, de dilluns a divendres. El termini per apuntar-s’hi s’acabarà el dia 9 de febrer.

La Rua d’enguany estarà encapçalada per la Xaranga Quatre Vents i la participació, tancant la comitiva, de la Carrossa del Rei Carnestoltes i el seu seguici a càrrec de l’entitat Bitrac Dansa, coincidint amb el seu 25è aniversari.

Es lliuraran un total de 4.500 euros en premis, a banda de diferents trofeus a les millors comparses. L’endemà, diumenge 15 de febrer, a les 12h del migdia, a la plaça de l’Ajuntament tindrà lloc l’espectacle Revolució, a càrrec del grup Pentina el Gat, amb la col·laboració de la Xarxa d’Igualada.

Es pot consultar més informació al web www.igualada.cat.

tornar_radioIgualada