icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Òmnium Anoia estrena nou local a l’Empremta d’#Igualada amb la intenció d’estar més a prop de la gent

El vicepresident d’Òmnium Cultural, Marcel Mauri, ha inaugurat, aquest dimecres a la tarda, la nova seu de l’entitat a l’Anoia, que estarà ubicada a partir d’ara a  l’Empremta, al carrer Santa Maria, 12, d’Igualada. El local, que és la casa més antiga documentada de la ciutat, havia acollit en els darrers anys exposicions i activitats culturals de la mà dels seus anteriors propietaris, Gràfiques Vilanova. A partir d’ara serà la nova seu d’Òmnium a la comarca. Segons el seu president, Pere Joan Vinós, amb aquest nou espai l’entitat vol situar-se més a prop dels seus socis i tenir també més visibilitat.

Per la seva part el vicepresident d’Òmnium Cultural, Marcel Mauri, ha destacat la importància d’Òmnium tant a l’Anoia com a Catalunya, ja que amb més de 175.000 socis, és l’entitat més gran del país. És per això que, per a Mauri, Òmnium ha de tenir un paper clau en la defensa de la democràcia i de la llibertat de Catalunya. Segons el vicepresident de l’entitat, la sentència del judici del procés serà molt dura, però cal continuar lluitant pels nostres drets. Mauri ha animat també a la gent a sortir al carrer, tant l’onze de setembre, com quan es conegui la sentència.

La inauguració de la nova seu d’Òmnium a l’Anoia ha comptat també amb la presència de l’alcalde d’Igualada, la consellera de Salut de la Generalitat, la igualadina Alba Vergés, l’expresident del Parlament de Catalunya, Ernest Benach i l’exdiputada i vicepresidenta d’Òmnium Cultural, la també igualadina Marina Llansana.

tornar_radioIgualada