icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Òmnium Anoia recull més de 330 signatures per blindar l’escola en català durant la diada de Sant Jordi

Unes signatures que serviran per reclamar que el TSJC aturi la seva intromissió en la política lingüística de Catalunya i blindar la immersió lingüística a les escoles. L’entitat les va recollir durant la diada de Sant Jordi amb una parada que va tenir instal·lada a la plaça de Cal Font d’Igualada.

En acabar la jornada, entre totes les persones que van passar per la parada i van omplir la seva butlleta, es va fer el sorteig d’una “panera gastrocultural Km0”, amb obsequis gentilesa de Cooperativa El Soleràs, Celler Anna Rosell, Col·lectiu Eixarcolant, Llegim…? Llibreria, Llibreria Aqualata, Mas Buret, Mas d’en Nogués, Montbruc, i Teatre de l’Aurora, a més d’un exemplar del llibre de Jordi Cuixart “Aprenentatges i una proposta” signat per l’autor. que es va endur l’igualadí Ferran Fusté.

Òmnium Anoia ja va donar el tret de sortida amb un acte literari-musical d’homenatge a Joan Triadú a la vigília de Sant Jordi, el qual va emocionar als assistents per la seva delicadesa. Va ser un acte delicat i entranyable on, a través de la lectura dramatitzada de fragments curts del propi Triadú i també d’altres escriptors catalans que parlaven d’ell, els assistents van poder composar un retrat molt fidel de la tasca del gran pedagog català i del seu afany per impulsar el coneixement i l’ús de la llengua catalana.

Des de l’entitat recorden que fins al dia 13 de maig es pot visitar l’exposició “A dins de classe sóc feliç …”. L’exposició mostra la biografia de l’escriptor, crític literari i pedagog, Joan Triadú i Font i es pot visitar de dilluns a divendres, de 19 h a 20:30 h del vespre a la sala l’Empremta, situada al carrer de Santa Maria, núm.12, d’Igualada.

tornar_radioIgualada