Paula Blasco i Abdessamad Oukhelfen, brillants guanyadors del Cros de Girona

Els corredors del Club Atlètic Igualada Paula Blasco i Abdessamad Oukhelfen es van proclamar campions del Cros de Girona en les respectives categories. Paula Blasco, en juvenil femení, va fer un bon registre de 8 minuts i 37 segons per cobrir els 2 mil 600 metres de què constava la prova. Per la seva part, Abdessamad Oukhelfen, en júnior masculí, va arribar a la meta amb un temps de 12 minuts i 51 segons en una cursa de 4 mil 500 metres. Per la seva part, cal destacar les victòries en les categories de promoció de Carla Bisbal i Oriol Alonso. Bisbal es va imposar en la categoria infantil femenina i Alonso en infantil masculí. Al Cros de Girona hi van prendre part 24 corredors del Club Atlètic Igualada.