icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Per la calor, l’alcohol no és un bon company de viatge

Durant l’estiu son moltes les persones que per combatre les altres temperatures i la calor opten per hidratar-se amb begudes que tenen graduació alcohòlica. Aquest és un error que si es comet de manera reiterada es pot aconseguir l’efecte contrari, tal i com ho ha explicat la infermera del CAP de Vilanova del Camí del SAP Anoia, Pilar Ibañez.

Les picades d’insectes

Un altre dels inconvenients que ens trobem durant els mesos d’estiu són les picades dels insectes. Una bona solució és utilitzar repel·lents d’insectes, però tenint present diferents aspectes. Una de les puntualitzacions que fa Pilar Ibañez és que als nens i nenes no se’ls ha de posar el repel·lent a les mans perquè després es poden posar les mans a la boca. Tampoc s’aconsella posar als més petits repel·lent a la cara, perquè tard o d’hora se l’acaben tocant amb els dits.

Davant la picada o picades d’un insecte, el més efectiu és posar-hi gel per fer baixar la inflamació, i sobretot no rascar la picada encara que consti de fer. En el cas que la picada s’inflami més del compte, cal anar a un centre d’atenció mèdica. En el moment de comprar el vostre repel·lent consulteu a la farmàcia de confiança l’ús que en voleu fer i per a qui va dirigit el producte.

tornar_radioIgualada