icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Ple de comiats; el regidors i regidores que deixaran de ser-ho aquest proper dissabte s’acomiden amb discursos molt emotius

Aquest dimarts s’ha fet el darrer ple municipal del mandat 2019 – 2023. Ha estat un ple de caràcter ordinari, on els regidors i regidores que ho deixaran de ser a partir del 17 de juny s’han acomiadat del ple. Malgrat que demà hi ha convocat un nou ple municipal, el de dimecres servirà per aprovar l’acte anterior i per tancar les diferents comissions i empreses municipals que configuren l’administració local.

Una de les absències del ple ha estat la regidora de Poble Actiu, Neus Carles, que deixarà de ser regidora aquest proper dissabte. Carles va encapçalar la llista de Poble Actiu en les eleccions del 2019.

Des de Junts per Igualada deixa de ser regidor Fermí Capdevila. Deixaran de ser regidors d’ERC, David Prat, Joan Valentí i Cristina Navarro. I finalment, des del de el grup mixt, Carmen Manchón.

ÀUDIO dels comiats: Parlen per aquest ordre, David Prat (ERC), Joan Valentí (ERC), Cristina Navarro (ERC), Carmen Manchón (Ciutadans) i Fermí Capdevila (Junts)

fetxa_radioIgualada
tornar_radioIgualada