icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Tots els regidors de l’Ajuntament d’ #Igualada, tret dels d’Igualada Som-hi i Ciutadans, llueixen el cartell “Llibertat Presos Polítics”

En el ple d’aquest dimarts, així com també en els primers plens del mandat, s’ha escenificat un posicionament de les diferents forces polítiques respecte el suport als presos independentistes. En la foto del ple es pot apreciar com els 9 regidors del govern municipal, els 5 d’ERC i els 2 de la CUP tenen, davant el seu escó, un cartell on es reclama la llibertat dels presos i preses. Els 4 regidors d’Igualada Som-hi (PSC, Comuns i Igualada Oberta), així com també Ciutadans, no el llueixen. Cal recordar que en el mandat passat, els tres regidors socialistes si que tenien el cartell penjat davant la seva cadira del ple, com també ho feia el regidor de Decidim Igualada.

Durant el mandat passat tots els regidors, excepte el representant del PP, tenien el rètol penjat. Per tant, expressaven el seu suport als pesos polítics 20 dels 21 regidors. Actualment, aquest gest simbòlic, el protagonitzen 16 dels 21 regidors.

FOTO DEL MANDAT PASSAT, on es veu el grup socialista i Decidim Igualada amb el cartell “Llibertat Presos Polítics”

tornar_radioIgualada