icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Poble Actiu convoca la quarta xerrada del Cicle “Tenim un Pla” aquest dissabte 19 de febrer

La xerrada “Cultura transformadora, perifèria i privilegis culturals” tindrà lloc a l’auditori del Museu de la Pell a les 11:30h del matí i comptarà amb la participació de l’escriptor i traductor igualadí Feliu Formosa; l’escriptor i poeta Pol Guasch i la gestora cultural Laura Arau. Durant la xerrada s’abordaran qüestions com la definició, els límits i les possibilitats de la cultura; l’abast i l’accés a la cultura; la cultura com a mercaderia o la cultura com a bé comú i la cultura i la transformació social entre d’altres qüestions.

La campanya “Tenim un pla. Pensem la política cultural d’Igualada” té per objectiu reflexionar i debatre sobre l’estat de la cultura i la política cultural actual, paral·lelament a la celebració d’Igualada, Capital de la Cultura Catalana 2022.

Després del quart acte aquest dissabte 19 de febrer, el següent serà el dissabte 26 de març. “Omplim L’Escorxador de cultura”, una xerrada i visita guiada a l’equipament. L’acte final de campanya tindrà lloc el dissabte 14 de maig a l’Ateneu Igualadí, una última sessió on es presentarà una publicació amb un recull de les conclusions.

tornar_radioIgualada