icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Poble Actiu organitza dissabte una trobada oberta per debatre sobre la cultura a Igualada

La trobada, que està prevista d’11h a 13h al Teatre de l’Aurora, té per objectiu compartir el treball i les reflexions recollides fins ara pel grup de treball en tema de cultura, per tal d’establir, entre tothom qui ho vulgui, les línies marc de la proposta cultural de la candidatura municipalista impulsada per la CUP. Després de l’acte de presentació celebrat el passat 14 de desembre a les Cotxeres dels Moixiganguers, Poble Actiu encara l’elaboració del programa electoral amb diferents grups de treball i trobades obertes a tota la ciutadania.

La nova candidatura municipalista, ja va realitzar una trobada amb joves, el passat 29 de desembre, per tractar diferents aspectes vinculats amb l’àmbit juvenil, en la què una trentena de participants, van subratllar les principals problemàtiques que afecten a aquest col·lectiu, i van definir propostes per transformar-les.

Poble Actiu va celebrar també, el passat dissabte 12, a l’Espai Cívic Centre, una assemblea encarada a la definició de l’estratègia de campanya, el calendari i altres aspectes vinculats a la comunicació del nou projecte.

tornar_radioIgualada