icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Poble Actiu proposa crear un espai polivalent cultural a l’antic Escorxador d’#Igualada

La candidatura ha presentat aquesta setmana les seves propostes en els àmbits de la cultura i els esports. Com a eix vertebrador del programa cultural, la formació considera que Igualada necessita un Pla Cultural, que endreci les polítiques a dur a terme en aquest àmbit, i també un Pla d’Equipaments, que marqui quins equipaments són necessaris i les característiques i potencialitats de cadascun. En aquest sentit, des de Poble Actiu volen recuperar l’Escorxador com a centre cultural i proposen convertir lo en un espai polivalent, on es facin activitats culturals i també educatives. A més, tenen clar que si Igualada necessités un auditori, aquest s’hauria d’ubicar a l’Escorxador.

En l’àmbit cultural, per a Poble Actiu, cal treballar també perquè a Igualada la cultura arribi a tothom. Adequar els horaris de la biblioteca a les necessitats dels usuaris, crear un Pla d’investigació i conservació del patrimoni i la memòria històrica, reorganitzar els museus i crear beques de suport a la creació artística serien altres de les propostes de la formació en clau cultural.

Pel que fa l’àmbit esportiu, des de Poble Actiu aposten per enderrocar l’antiga pista del Molí Nou i fer-hi una zona de lleure, promoure l’esport femení i l’escolar, millorar les instal·lacions esportives existents i fomentar el valor de la cooperació en l’àmbit esportiu.

tornar_radioIgualada