icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

El Consell Comarcal de l’Anoia presenta la nova guia d’abordatge del bullying a la comarca de l’Anoia

En el marc del dia internacional contra el bullying que se celebra el dia 2 de maig, l’ens comarcal ha publicat aquesta guia, que ofereix eines als professionals per a la prevenció, detecció o intervenció davant de situacions d’assetjament i ciberassetjament entre iguals. L’objectiu d’aquest document, que podeu trobar al web del Consell Comarcal anoia.cat, passa per aprofundir en els conceptes i poder dotar d’eines a tots els i les professionals implicats en aquest fenomen.

fetxa_radioIgualada

Del 15 al 26 de maig Igualada s’omple d’activitats per a la gent gran amb una nova edició de la Primavera Gran

Un any més Igualada es prepara per viure les activitats i actes que s’han preparat en el marc de la Primavera Gran que del 15 al 26 de maig oferirà més d’una quinzena de propostes destinades principalment a les persones grans de la ciutat.

fetxa_radioIgualada

El nou carril bici d’Igualada guanya el premi MobiliCat a la Millor Iniciativa en Mobilitat Sostenible del 2023

Els Premis MobiliCat són atorgats per la revista MobiliCat, editada per l’Associació de municipis per la Mobilitat i el Transport Urbà (AMTU).

fetxa_radioIgualada

El Consorci Sociosanitari d’Igualada se suma al Dia Mundial de l’Activitat Física amb diferents propostes

L’ens, conjuntament amb altres entitats com l’Associació de Familiars d’Alzheimer i altres Demències de l’Anoia (AFADA), l’Escola Garcia-Fossas i l’Institut Milà i Fontanals, ha dissenyat dues accions amb l’objectiu de millorar la salut i d’afavorir les relacions socials a través de l’activitat física.

fetxa_radioIgualada

L’Igualada Rigat empata a la pista del Sant Just (5-5) en un partit emocionant i s’enfrontarà al Noia al play-off pel títol

Els arlequinats perdien 5 a 3 als darrers instants, però van acabar aconseguint un empat brillant.

fetxa_radioIgualada

El Sant Maure fa història en guanyar al camp del Tàrrega (0-4) i aconseguir l’ascens a Lliga Elit

Els mauristes van sortir de bon començament amb la intenció de guanyar, tot i que el gol se’ls va resisitir.

fetxa_radioIgualada

La diada castellera de la Festa Major d’Igualada inclosa en el programa de retransmissions de la Xarxa per al 2024

També s’hi afegeixen les diades dels Castellers de Sabadell (20 d’octubre) i dels Tirallongues Manresa (10 de novembre).

fetxa_radioIgualada

El projecte ‘Escape Room en Prevenció de Riscos Laborals’ del Consorci Sanitari de l’Anoia guanya el Premi Manel Baselga 2024

Es tracta d’un projecte ideat de manera conjunta pels equips de Prevenció i Salut Laboral, Recerca i Innovació, Formació i Docència del Consorci Sanitari de l’Anoia, i de la Mancomunitat Sanitària de Prevenció, que es portarà a terme durant els propers dos anys.

fetxa_radioIgualada