icon_radio

RÀDIO

BLOG

Posem a taula el penúltim ‘Cuina oberta’ d’aquesta temporada

Cuina oberta / Ràdio – S’acaba la temporada, la primera del programa de gastronomia i restauració de Ràdio Igualada.  Aquest dissabte dia 20, en directe de dotze a una del migdia, estarem acompanyats a l’estudi amb Elisabet Florensa, cuinera i autora del blog ‘Tasta rutes, receptes i rutes gastronòmiques’ i Joan Fontanella, gerent de l’hamburgueseria ‘Bitok’ de la Plaça de Cal Font d’Igualada i president de l’Associació ‘Vadefoodies’, organitzadora del 1r Festival de Noves Tendències gastronòmiques a Igualada. Aquest esdeveniment tindrà lloc el proper dissabte dia 27 de juny, i serà un dels temes que tractarem en aquesta penúltima edició del ‘Cuina oberta’.

En format de tertúlia amb els nostres convidats, farem esment entre altres temes,  del FiraTast organitzat fer la Fira de l’Anoia i que tindrà lloc a Igualada durant aquesta jornada a la Rambla de la Capital de la comarca de l’Anoia. També parlarem de la nova edició del ‘Fàtima té salsa’ i de la inauguració del nou supermercat Aldi a Igualada, previst per l’1 de juliol.

En aquest programa també comptarem amb la intervenció de la cuinera i bloguera, Eva Olivares de ‘evacuinera.cat’.

Servits a taula, a partir de les dotze del migdia a Ràdio Igualada amb el ‘Cuina oberta’, bon profit!

tornar_radioIgualada