icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Preocupació de les empreses de la comarca per la manca de subministraments, l’encariment de matèries primeres i la pujada de la llum

Les empreses de l’Anoia viuen amb preocupació la situació econòmica actual i afirmen que aquests factors no ajuden a desencallar la situació viscuda per la pandèmia.

La Unió Empresarial de l’Anoia ha realitzat una enquesta a les empreses per poder copsar aquestes preocupacions. I expliquen que “moltes empreses han hagut de tirar d’estalvis o de préstecs per sortir de la crisi econòmica generada per la Covid-19; i el seu endeutament es complica si es troben, a més, amb aquestes dificultats econòmiques per avançar en el seu dia a dia”.

Davant d’aquest escenari, la UEA demana a l’administració una bona gestió de la situació, que es marquin unes bones previsions que minimitzin els riscos, que es faci una bona política econòmica i l’adopció de reformes.

Alhora reclamen que la gestió dels Fons Next Generation EU requereixen millores estructurals, on es permeti que arribin realment aquests recursos directament a les empreses i pimes.

tornar_radioIgualada