icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Prevenir la pell enfront el sol, imprescindible després de tant confinament

La unitat de dermatologia de l’Hospital d’Igualada, juntament amb la campanya euromelanoma, promouen la tinença d’hàbits saludables enfront del sol, per tal de prevenir el càncer de pell. A més, adverteixen que es tracta d’una patologia crònica i molt freqüent, i que malgrat la pandèmia de la Covid-19, mai no ha deixat de ser-hi.

Des de l’Hospital han volgut deixar clar que el fet d’haver estat confinats durant la primavera pot fer que la pell hagi perdut l’aïllament protector i per tant és presenta molt més vulnerable. La iniciativa d’aquest any està inclosa al web cuentoslunares.es, i allà s’hi pot trobar informació sobre el càncer de pell, des de la incidència, signes de sospita o mesures de foto-protecció, entre altres factors. A més, es pot participar en un concurs de contes o poemes lliures vinculats amb la pell.

També han recordat que la fotoprotecció i l’autoexploració són les dues eines més potents enfront del càncer de pell, una malaltia que es pot prevenir i tractar en la majoria de casos, si es detecta a temps.

Unitat de Dermatologia de l’Hospital d’Igualada

Tel. 687607562 de dilluns a divendres de 09:00 a 11:00 h.

A la foto: el vestíbul de l’Hospital d’Igualada on hi ha exposada informació

tornar_radioIgualada