icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Prop de 50 projectes (xifra rècord) ja s’han presentat a la 17a edició del Zoom

Una cinquantena de programes de televisió d’entreteniment, reportatges informatius, programes d’esports i d’altres gèneres de no ficció, a més de les tradicionals tv-movies i minisèries, s’han presentat ja a la convocatòria per participar a l’edició del Zoom Festival, que se celebrarà a Igualada i a Barcelona del 25 de novembre a l’1 de desembre d’enguany. De mitjana en les darreres edicions s’havien presentat una trentena de projectes. Avui finalitza el termini, després d’haver-lo ampliat una setmana.

L’organització atribueix l’èxit de convocatòria al canvi de format del Zoom, que per primera vegada incorpora altres gèneres i temàtiques com l’entreteniment, els informatius, els programes culturals i divulgatius i els esportius.

D’entre tots els projectes presentats, se seleccionaran els programes que optaran als Premis Zoom que atorgarà un jurat format per professionals del sector.

Una altra de les novetats destacades de l’edició d’enguany és que el Zoom programarà diversos actes i activitats en universitats i centres educatius d’audiovisual de Barcelona, tot i que mantindrà la seu al Teatre Municipal i al Cinema de l’Ateneu d’Igualada.

El Festival es completarà amb les seccions Zoom Sèries, amb estrenes de capítols inèdits de sèries d’èxit o presentacions, amb Zoom Km0, amb produccions audiovisuals del territori de l’Anoia i Zoom Varietés, una mostra de formats curiosos o singulars d’arreu del món.

tornar_radioIgualada