icon_radio

RÀDIO

BLOG

Propera emissió del 7è ‘Club de lectura – Vols llegir?’ a la ràdio

‘Aquesta nit no parlis amb ningú!’ és el títol del llibre que protagonitzarà la setena edició del ‘Club del lectura – Vols Llegir?’, adaptació al format radiofònic d’una de les activitats de més èxit que es realitzen a bona part de les biblioteques arreu de Catalunya, els clubs de lectura.

VLLG? / PARTICIPACIÓ

Obra original de l’escriptor i traductor igualadí, Josep Sampere, publicat el passat mes d’octubre del 2015 per l’editorial ‘Males herbes’, ‘Aquesta nit no parlis amb ningú!’ és una història de fantasmes poc convencional, narrada amb un ritme frenètic i una prosa àgil, que suposa una de les incursions en la literatura de terror més sòlides de la nova literatura catalana.

La singularitat de l’argument i el prestigi com a escriptor i traductor de l’autor, on l’avalen més de 200 obres traduïdes, han estat motius suficients per què l’editor del ‘Vols llegir?’, Josep Maria Solé, amb la col.laboració de la Biblioteca Central d’Igualada, hagin triat aquesta novel.la per ser proposada als lectors participants d’aquesta nova edició del club de lectura que properament s’emetrà per les emissores de Ràdio Nova de Vilanova del Camí i Ràdio Igualada.

Sis usuaris del servei del club de lectura de la Biblioteca igualadina van ser convidats, juntament amb l’autor de la novel.la, Josep Sampere, per opinar i fer tertúlia entorn a ‘Aquesta nit no parlis amb ningú!”. El resultat, una interessant mostra d’opinions favorables i altre que no respecte a l’obra llegida, que a més va derivar amb una excel·lent tertúlia entre tots els participants. L’enregistrament d’aquest programa va tenir lloc als estudis de Ràdio Igualada el passat 22 de març.

Aquesta setena edició del ‘Club de lectura’ del ‘Vols llegir?’, s’emetrà el dilluns dia 11 d’abril a la sintonia de Ràdio Nova de Vilanova del Camí, a partir de les 20 h., i a Ràdio Igualada el divendres dia 15, a les 20:10 h. També en redifusió, es podrà escoltar de nou el diumenge dia 17 d’abril, a les nou del matí a Ràdio Igualada i a la una del migdia a Ràdio Nova.

Enllaç relacionat: ‘Aquesta nit no parlis amb ningú!’ – volsllegir.cat

tornar_radioIgualada