icon_radio

RÀDIO Igualada Capital(repetició)

BLOG

Protecció Civil ha DESACTIVAT l’Alerta del pla d’emergències PLASEQCAT la nit de dijous a divendres

Protecció Civil de la Generalitat ha posat fi a les 00.40 hores a l’Alerta del pla d’emergències PLASEQCAT que estava activat en fase d’Alerta per l’accident a l’empresa SIMARSA d’Igualada.
 Bombers de la Generalitat han informat que s’ha retirat tot el producte vessat i s’ha transportat a l’empresa gestora de residus. S’ha confirmat que el dipòsit d’àcid fòrmic es troba buit. Bombers de la Generalitat continuaran al lloc fins avui divendres per fer inspecció ocular. El municipi d’Igualada ha desactivat el seu pla bàsic d’emergències municipal.

Pel que fa el balanç de persones afectades arran de l’incident químic a Igualada i posterior núvol irritant ha estat: 5 atesos in situ (3 bombers i 2 ciutadans), i 2 traslladats a l’Hospital d’Igualada. Durant la jornada de dijious a l’Hospital d’Igualada hi ha hagut ingressades 6 persones: 5 de lleus i 1 amb pronòstic reservat. D’aquests, 3 ingressats al matí de dijous, una persona que ha ingressat posteriorment provinent d’Òdena i dues a les 14.30 hores provinents d’una fàbrica situada a uns 200 metres d’on s’ha produït l’incident. Les 5 persones en estat lleu han quedat en observació fins al vespre de dijous i ja han estat donades d’alta; la persona amb pronòstic reservat ha estat traslladada a l’Hospital Vall d’Hebron. D’altra banda, dos veïns d’un habitatge davant l’empresa afectada passaran la nit en un allotjament alternatiu.

bombersnuvol111

bombersnuvol2222

tornar_radioIgualada