icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Ràdio #Igualada comença avui la nova temporada 2019-2020

L’emissora municipal comença avui el nou curs radiofònic amb algunes novetats i també amb molts dels programes habituals. Entre les noves incorporacions d’aquesta temporada destaca l’estrena de “Temps afegit”; un nou espai d’informació esportiva, que s’emetrà cada dia, de dilluns a divendres de set de la tarda a vuit del vespre. D’altra banda, la graella de Ràdio Igualada inclourà també aquesta temporada dues noves propostes en l’àmbit musical i cultural: “L’efecte emergència”, que cada divendres, de nou del vespre a deu de la nit, convidarà artistes emergents de la música, el teatre i la cultura en general que comencen la seva trajectòria professional i “Pista Dance Vintage”, una hora de les millors propostes dance dels 70, 80 i 90’s que es podrà escoltar també els divendres, d’onze a dotze de la nit. Per últim, en l’apartat de novetats, diumenge a les deu de la nit, serà el torn de l’astrologia amb “Nit estrellada”.

D’altra banda, també tornen una temporada més els programes habituals de Ràdio Igualada com són “Igualada Capital”, “Estació Central”, “Igualada Notícies”, “La Galeria”, “D’Interès Municipal”, “Tarda d’èxits”, les diferents tertúlies i les transmissions esportives.

I com cada temporada els programes realitzats pels col·laboradors tindran també un pes important en la nova programació. Així, al llarg d’aquesta temporada s’emetran també els espais “24”, “Espai 8”, “El Subterrani”, “El Bosc dels Carnuts”, “Va de Swing”, “Pantalla Completa”, “Igualada Solidària” i “Dj Craze in sessions”.

Tot plegat ho podreu seguir al 103.2 de la FM i a radioigualada.cat.

tornar_radioIgualada