icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Ràdio Igualada enceta el proper dimarts, 12 de setembre, la nova temporada 2023-2024

La nova programació de l’emissora municipal inclourà com a principal novetat l’estrena del programa “Made in Anoia”, que s’emetrà cada dijous d’1/4 de 2 a 2 del migdia i es repetirà d’1/4 de 9 a 9 del vespre. Un espai, elaborat per la Unió Empresarial de l’Anoia i presentat per la periodista Bet Altarriba, que té per objectiu donar visibilitat al bagatge industrial i empresarial de l’Anoia i donar a conèixer temes d’interès empresarial i econòmic. D’altra banda, aquesta temporada també s’estrena el nou programa de música en català “Sons d’Akí”, que es podrà escoltar els divendres a les 9 del vespre.
Pel que fa la resta de la graella, continuaran els programes habituals com són “L’Igualada Capital”, de dilluns a divendres, de 8 a 10 del matí, seguit de l’“Estació Central”, de 10 a 1 del migdia. La informació arribarà de la mà de l’“Igualada Notícies”, que s’emetrà a la 1 del migdia i a les 8 del vespre i dels butlletins horaris, que sonaran a les hores en punt des de les 10 del matí i fins a les 7 de la tarda.
Per la seva part, els dilluns i els divendres, després de l’informatiu serà el torn de la informació esportiva amb el programa “Temps Afegit”. La política serà protagonista, els dimarts a ¼ de 2 del migdia, al “D’Interès Municipal”; les entitats de la ciutat, els dimecres, a la mateixa hora, amb el programa “Igualada batega”; i la cultura a “La Galeria”, els dijous a les 9 del vespre.
Al mateix temps, la nova programació de Ràdio Igualada tindrà espai per als programes dels col•laboradors habituals, com són, “El Subterrani”, “Espai 8”, “Pantalla Completa” i “We are the Ones”.
Per últim, cal destacar que, en la línia encetada la passada temporada, Ràdio Igualada continuarà apostant per ampliar la seva presència en nous canals de difusió, com Telegram, IVOOX i Spotify.

tornar_radioIgualada