icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Raül Caballero, nou entrenador de l’Events CB Igualada femení

L’entrenador de l’Events Club Bàsquet Igualada femení Pep Abasolo ha plegat per motius personals. El substituirà Raül Caballero, un tècnic que ja havia estat diverses temporades a l’entitat.

Pep Abasolo havia agafat les regnes del primer equip el passat mes de febrer en substitució de Xiki Almendro que havia estat destituït.

Raül Caballero és un entrenador de solvència contrastada que ha estat molts anys lligat al primer equip masculí de l’entitat. Caballero ha estat en diverses vegades a la Lliga EBA i va aconseguir tornar a aquesta categoria el 2015 ascendint de Copa Catalunya.

Ara agafarà les regnes de l’equip femení que es troba en 12a posició a la classificació de Copa Catalunya quan falten 4 jornades per acabar el campionat de Lliga. Debutarà el 16 d’abril a les Comes contra el Joventut les Corts.

El nou entrenador de l’equip femení ha tingut una gran trajectòria a les pistes. Entre altres ha estat auxiliar del Manresa i el Guipúscoa a la Lliga ACB. Aquests darrers anys ha estat entrenant a Mèxic i Luxemburg.

fetxa_radioIgualada
tornar_radioIgualada