Remuntada espectacular de l’Igualada Rigat (7-5) que mai va deixar de creure-s’ho

L’Igualada Rigat s’imposa a les Comes contra el Vilafranca amb una remuntada espectacular. Quan faltaven 10 minuts els igualadins perdien per 1 a 5 i amb un final brillant van acabar guanyant per 7 a 5.

Els arlequinats van sortir freds i el Vilafranca ho va aprofitar amb dos gols que deixaven el marcador amb un aparatós 0 a 2. Només començar la segona part, Oriol Llenas va fer l’1 a 2 que donava esperances als igualadins. Ara bé, el conjunt de l’Alt Penedès no es va deixar intimidar i va anar marcant gols fins situar-se amb un resultat d’1 a 5 que semblava insalvable per als arlequinats.

El de dimecres era un partit que hauria d’haver estat perdut sense opcions de salvació. L’equip no podia sortir d’un atzucac molt difícil de superar. Jugaven contra el cuer i les ocasions de perill no se sovintejaven. A més, els dos darrers gols en contra havien estat en pròpia porta. Tot sortia malament no semblava que es veiés la sortida

Ara bé, els jugadors de l’Igualada no es van donar per vençuts. Quan faltaven 10 minuts per acabar va començar a arribar l’acció. En qüestió de dos minuts, Roger Bars, Gerard Riba i Mats Zilken van col·locar el 4 a 5 al marcador. Encara quedaven 7 minuts per al final i els homes de Cesc Fernández no volien abaixar els braços. Així va ser que quatre minuts més tard, Marc Carol i Gerard Riba es van posar per davant amb un resultat de 6 a 5. A l’últim minut, Mats Zilken va arrodonir la festa en aconseguir el 7 a 5 definitiu.

Aquest diumenge, l’Igualada Rigat visitarà la pista del Lleida.