icon_radio

RÀDIO Eleccions Municipals 2015

BLOG

RESULTATS ENQUESTA: CiU guanyaria amb majoria absolulta les eleccions municipals a Igualada

CiU ha guanyat les eleccions muncipals a Igualada amb Majoria Absoluta. Aquest és el resultat de l’enquesta que ha realitzat Ràdio Igualada a peu d’urna a 203 persones. La federació nacionalista sumaria entre 11 i 12 regidors. Uns resultats que catapultarien a CiU amb un percentatge de vot molt proper al 50%. L’enquesta reflecteix que la segona força se la disputen ERC i Socialistes d’Igualada, amb un lleuger avantatge pels republicans. ERC pot sumar entre 3 i 4 regidors a l’Ajuntament d’Igualada, mentre que Socialistes d’Igualada també ballen entre el 3er i el 4rt regidor. En aquest cas, és ERC qui s’enduria, per poc, el 4rt representant.

Consoliden l’entrada a l’Ajuntament d’Igualada la CUP, amb un regidor, i Decidim Igualada també amb un regidor.

L’enquesta preveu una davallada del PP i de PxC, que estarien al límit d’entrar. Els populars poden perdre un o els dos regidors actuals. De tota manera, el PP és qui tindrà més opcions per tenir presència a l’Ajuntament amb un representant. Pel que fa Plataforma per Catalunya està molt propera a perdre l’actual regidor, però encara manté una lleugera possibilitat de ser a l’Ajuntament. Apuntar que PP i PxC són dos partits que presenten un vot ocult més marcat, i que poden condicionar els resultats d’aquest sondeig.

Finalment, Solidaritat Recuperem no obtindria representació, quedant-se molt lluny d’entrar a l’Ajuntament. Fins i tot es veurien superats pels vots en blanc.

sondeig 2015

tornar_radioIgualada