icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Retrets al govern municipal per la carpa de VOX durant la celebració del 24è aniversari del Centre Cívic de Fàtima

Igualada Som-hi i Poble Actiu retreuen a Marc Castells que hagi donat permís perquè VOX instal·lés una carpa al barri de Fàtima coincidint amb la festa de celebració del 24è l’aniversari del Centre Cívic. De fet, durant la jornada Poble Actiu es va concentrar al barri de Fàtima en senyal de protesta, mentre eren controlats per més d’una desena de Mossos d’Esquadra. La imatge que es va viure al barri de Fàtima aquest passat cap de setmana ha fet que aquestes dues formacions hagin criticat al govern municipal per haver donat aquest espai a l’extrema dreta, i a més coincidint amb els actes festius del Centre Cívic de Fàtima.

Igualada Som-hi vol saber si VOX va demanar permís o no

Davant aquests fets, Igualada Som-hi demana al govern de Marc Castells que expliqui si aquest partit d’extrema dreta havia demanat permís per ubicar la parada en altres punts de la ciutat en els quals no se’ls va donar autorització. Si és així, demana que expliqui per què sí que ha permès ubicar-la a Fàtima i que aclareixi si hi ha ha barris d’Igualada on l’extrema dreta sí que pot anar-hi i altres on no pot anar-hi. Per últim, Igualada Som-hi demana al govern de la ciutat que expliqui per què ha donat permís d’instal·lar la parada de l’extrema dreta en un lloc en el qual hi havia programades diferents activitats infantils.

La candidatura del PSC, Comuns i el grup ciutadà Igualada Oberta lamenta la “poca pevisió del govern de Marc Castells i el fet que un dia que havia de ser de celebració i festa al barri de Fàtima ha acabat sent un dia amb el barri tancat per un cordó policial dels Mossos d’Esquadra, de conflicte i de temor entre diversos veïns i veïnes”. Igualada Som-hi afirma que “treballem per una societat on l’extrema dreta no hi trobi espai. Defensem els valors del respecte, la convivència i la diversitat amb dones i homes nascuts aquí i nascuts a fora, que estimen de maneres diverses i que mereixen que tots els barris de la ciutat siguin tractats de primera”.

El comunicat de premsa d’Igualada Som-hi ha estat consensuat amb diferents veïns i veïnes del barri amb els quals el candidat Jordi Cuadras i altres membres del seu equip s’han reunit al llarg del dissabte per tractar l’assumpte.

FOTO: CUP Igualada

tornar_radioIgualada