icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Roger Bars, una temporada més amb l’Igualada Rigat

El jugador vilanoví seguirà lligat a l’equip arlequinat fins el juny de l’any vinent. Bars només té 21 anys, malgrat que va debutar a l’OK Lliga amb l’Igualada la temporada 2015-16 en edat juvenil. Des de llavors, s’ha mantingut de manera regular com un jugador de la primera plantilla i s’ha convertit en una peça important per tots els entrenadors que ha tingut.

El vilanoví va començar a patinar amb només dos anys a les Escolàpies d’Igualada i als 4 anys ja va passar a l’escola de l’Igualada, on ja hi ha sumat diversos títols com el de campió de Catalunya benjamí el 2010, subcampió de Catalunya juvenil, el 2016 i, al mateix any, el de campió d’Espanya juvenil. Cal recordar que La present temporada ha estat especialment complicada per a Roger Bars, que a l’inici de temporada va rebre un cop de bola a la cara que li va trencar la mandíbula. La greu i dolorosa lesió el va mantenir apartat de les pistes durant dos mesos.

Aquesta és la segona renovació de la plantilla per a la temporada vinent. Dijous passat la directiva va lligar l’entrenador Cesc Linares perquè segueixi a la banqueta del conjunt arlequinat. Ara Linares espera completar una plantilla competitiva i poder suplir amb garanties la baixa de Jordi Méndez, que la temporada vinent jugarà a amb el Lodi italià.

tornar_radioIgualada