Roger Roca i Francina González, guanyadors de la Mitja Marató de l’Anoia

Roger Roca i Francina González es van proclamar campions de la Mitja Marató de l’Anoia. Per la seva part, Albert Moreno i Anna Noguera ho van fer als 10 quilòmetres Ciutat d’Igualada, mentre que Miostaf Oriol Vilaplana i Anna Quero es van imposar a la cursa dels 5 quilòmetres.

L’igualadí Roger Roca, que corria com a independent, es va imposar amb molta autoritat a la mitja marató per davant de Xavier Rodríguez i Guillem Fernández. Per la seva part, Francina González, del CAI Triatló, va ser la guanyadora de categoria femenina. El segon lloc va ser per Yveth Camús i el tercer per a Elisabet Seuba.

Albert Moreno i Anna Noguera s’imposen als 10 Km Ciutat d’Igualada

Pel que fa als 10 quilòmetres Ciutat d’Igualada, el guanyador va ser l’igualadí Albert Moreno, del CAI Triatló, que va acabar per davant de Sancho Ayala, que va ser segon, i Franc Espunya, que va acabar tercer. En categoria femenina Anna Noguera, del CAI Triatló en va ser la campiona per davant de Betty Pérez i Montse Noguera.

Oriol Vilaplana i Anna Quero guanyen els 5 Km

Finalment, els 5 quilòmetres Ciutat d’Igualada se’l va endur el corredor del Miostaf de Vilafranca Oriol Vilaplana, seguit de Jordi Comellas i Modest Fernández. En categoria femenina la guanyadora va ser Anna Quero, del Club Atlètic Igualada, seguida de Gemma Mir i Farida el Kasmi.

La Mitja Marató de l’Anoia i els 5 i 10 quilòmetres Ciutat d’Igualada van aplegar prop de 300 participants i se’n van classificar 247.