icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Roger Torrent assegura, des d’Igualada, que faran govern i tindran la base social per construir la República

Segons el President del Parlament de Catalunya, que aquest divendres a la nit ha presidit a Igualada el Sopar de la República, no pensen renunciar a les institucions i deixar-les en mans dels partits del 155. Per a Torrent ja han recuperat el Parlament i ara cal fer el mateix amb el govern de la Generalitat, no només per una qüestió de resistència sinó també per construir, per eixamplar les bases i ser més. Segons el republicà, cal fer l’esforç, fer govern i desplegar la República treballant plegats la gent del carrer i les institucions.

El President del Parlament català va voler deixar ben clar també que, malgrat les amenaces de l‘Estat, el Parlament prendrà les decisions que calgui per defensar els drets de Catalunya i va afegir que malversació és gastar-se 87 milions d‘€ en reprimir l‘1 d’octubre i no pas iniciar un procés judicial contra el jutge Llarena.

El sopar d’ERC-Anoia va aplegar més de 300 persones al restaurant Canaletas d’Igualada i va servir també per lliurar el Premi Estel Blanc a l’entitat Xarxa Igualada, com a reconeixement per la seva tasca cultural i social.

tornar_radioIgualada