icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Salvador Illa visita Igualada per donar suport a Jordi Cuadras com a candidat a l’alcaldia

El cap de l’oposició al Parlament de Catalunya i primer secretari del PSC, Salvador Illa, ha visitat Igualada aquest dissabte. Ho ha fet acompanyat del portaveu a l’oposició de l’Ajuntament, Jordi Cuadras, a qui ha donat el seu suport com a candidat a l’alcaldia d’Igualada per Igualada Som-hi (PSC – Comuns – Igualada Oberta). La visita també ha comptat amb la presència del diputat Jordi Riba, els regidors Irene Gil i Quim Roca, i el primer secretari del PSC Anoia Francisco Guisado.

Al llarg de la visita, han passejat pel centre d’Igualada on nombrosos veïns i veïnes se’ls han apropat per conversar amb ells i fer-los arribar preocupacions per millorar Igualada i Catalunya. També han visitat diversos comerciants del carrer de l’Argent, la plaça de la Creu, el carrer de Sant Magí, la plaça de Cal Font i el passeig Verdaguer.

Salvador Illa ha destacat el compromís amb Igualada i treball que està fent el grup municipal que encapçala Jordi Cuadras durant tot aquest mandat a l’Ajuntament on, tot i ser a l’oposició, ha fet política útil tot estant a peu de carrer i donant solucions als problemes reals de la gent, imprescindible per poder tornar a guanyar i governar Igualada. Cuadras ha agraït a Illa el seu suport i que escolti les necessitats de la ciutat i estigui compromès en ajudar a afrontar-les, ja sigui des del Parlament o a través del fil directe que té amb el Govern d’Espanya.

tornar_radioIgualada