icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

S’aprova una moció de suport al procés per convertir l’escola de l’Ateneu en un centre públic a #Igualada

La moció la va presentar Igualada Som-hi, després que l’Ateneu es mostrés disposat a convertir-se en escola pública. El text demanava iniciar els tràmits per fer-ho possible i al mateix temps que l’Ajuntament faci el seguiment i acompanyament d’aquest procés. Igualada Som-hi també va mostrar la seva voluntat que la llar d’infants del mateix centre també passi a ser pública.

En aquest punt, el portaveu d’ERC, Enric Conill, ha volgut deixar clar que aquesta iniciativa, la voluntat i el primer pas l’ha fet l’escola l’Ateneu. Conill, malgrat estar d’acord amb el text, apunta que la presentació de la moció no és la millor manera de treballar plegats per acompanyar el centre.

Des de la CUP, Neus Carles, també afirma que les formes no han estat les millors. Carles considera, aquesta, una moció poc rellevant perquè aquest procés l’han de liderar el mateix Ateneu i la Generalitat.

Des del govern municipal, la tinent d’alcalde Marisa Vila, ha explicat que si l’Ateneu ha decidit iniciar aquets tràmits, des del govern hi donen suport.

El portaveu d’Igualada Som-hi, Jordi Cuadras, ha deixar molt clar que la moció pretén ser una manera de donar suport al centre, i que suposa un acord de ciutat. Cuadras insisteix en la importància de sumar, a aquest procés, la llar d’infants del centre.

 

tornar_radioIgualada