icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

S’aprova una moció, no resolutiva, per demanar la recuperació de les Barraques per Festa Major

El grup municipal d’ERC ha presentat el text en el ple municipal del mes de juliol. La moció va ser aprovada amb els vots dels tres partits de l’oposició (Som-hi, ERC i Poble Actiu). Els republicans van ser molt crítics amb el govern municipal i els acusa de posar el punt i final a una activitat que no els agradava. Segons el regidor David Prat, el govern municipal ha actuat amb poca responsabilitat, ha deixat que els problemes d’inseguretat creixessin, fins que han tingut l’excusa per tancar Barraques de Festa Major.

Des d’Igualada Som-hi s’ha donat suport a la moció. Montse Montaña considera que és un error, i que aquesta decisió comportarà que es produeixin més aglomeracions en la Festa Major, i no es contribueixi a la diversificació d’actes. Igualada Som-hi demana al govern que s’ho repensi.

En aquest mateix sentit s’ha expressat Poble Actiu, que considera que d’aquesta manera no es resolen els problemes de seguretat, i a més se’n generen de nous com ara les aglomeracions que es poden produir en aquesta festa major.

Des del govern municipal, el regidor d’entitats, Miquel Vives, considera que els problemes de seguretat dels darrers anys a Barraques els ha dut a aturar aquesta activitat. Segons Vives cal aturar-se, i repensar aquesta activitat.

tornar_radioIgualada