icon_radio

RÀDIO

BLOG

Si avui és dissabte, avui toca ‘Cuina oberta’

Cuina oberta / Ràdio – Ens apropem al final d’aquesta primera temporada del ‘Cuina oberta’, l’espai de gastronomia i restauració de Ràdio Igualada. Resten dues edicions, la d’avui dissabte dia 6 i la propera del dia 20 juny. El dissabte dia 13 no hi haurà emissió ja que Ràdio Igualada emetrà en directe des de consistori igualadí el ple de constitució del nou ajuntament.

Per avui dissabte dia 6 de juny, el ‘Cuina oberta’ farà referència a aquest apunt d’actualitat:

– El Celler de Can Roca, recupera el títol de millor restaurant del món.

-27 de juny, celebració del 1r Festiva de noves tendències gastronòmiques a Igualada amb el ‘Vadefoodies’.

– Avui dissabte dia 6, a Vilanova del Camí, nova edició del ‘Viu la Tapa’ al parc fluvial.

-El Mercat de la Masuca posa en marxa nova promoció per aquest mes de juny: sorteig de cinc sopars a la fresca.

-MercaBarna estrena nova aplicació.

-‘Menja’t el Rec’, amb la nova edició del REC.011 que inclou el festival gastronòmic ‘Rec Street Food’.

El programa obra la seva cuina a la col.laboració de Sílvia Baraldés de ‘Qualitat Collbató’, comerç igualadí especialitzat en productes ecològics i artesanals de qualitat que ens parlarà de diversos temes d’interès nutricional. A més, entrevistarem dins de la seva secció al gerent de ‘Chocolates Solé’, una de les marques clàssiques elaboradors de bona xocolata.

Finalment, i dins de la secció ‘L’Anoia del Camp a la Taula’, parlarem de la molt exitosa festa de la Garlanda que es va celebrar a Vallbona d’Anoia, de la propera recollida d’herbes que proposen pel dia 20 de juny els Amics de la Ratafia de La Llacuna, i del TastAnoia, fira gastronòmica que els dies 19, 20 i 21 de juny omplirà la Rambla Sant Isidre d’igualada amb degustacions locals.

Ja ho heu llegit, un menú molt complet per aquesta edició 29 de la temporada 1 del ‘Cuina oberta’ a Ràdio Igualada. Què vagi de gust!!

tornar_radioIgualada