icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

S’inagura la pista de l’Institut Badia i Margarit, un espai pel centre educatiu i per tota la ciutat

El passat 15 de febrer s’iniciaven les obres de la pista poliesportiva de l’Institut Badia i Margarit. En menys de 4 mesos ja s’ha inaugurat aquest espai, una pista de 44 x 22 metres connectada de forma totalment accessible amb l’Institut mitjançant rampes i escales.

El cost de la pista i de les obres d’arranjament és d’un total de 355.000 €, i també s’ha dut a terme amb l’objectiu d’obrir la pista a tota la ciutat fora de l’horari lectiu.

L’alcalde d’Igualada, Marc Castells, explica en quina situació es troba aquest espai després de la inauguració de la pista ahir a les cinc de la tarda. Castells argumenta que aquesta “és una inauguració parcial perquè manca enjardinar els entorns, un cop passat l’estiu, i alhora fer un tancament de la pista per assegurar que no es duen a terme mals usos de l’espai”.

En l’acte també van participar alumnes i veïns, els que van rememorar les antigues piscines Requesens amb una performance que evocava l’aigua de les piscines que abans hi havia en aquest espai.

La directora de l’Institut Badia i Margarit, Judit Serra, i alumnes de l’Escola Gabriel Castellà van fer el discurs inaugural agraint la construcció d’aquesta pista i de tots els usos amb els quals podran gaudir d’aquesta.

L’any 2016 l’Ajuntament d’Igualada va cedir els terrenys a la Generalitat de Catalunya per la construcció del nou institut públic. Ara amb la construcció d’aquesta pista s’ordena la part inferior d’aquest centre, i a més, s’avança cap al projecte de tancament dels gairebé 14 km de l’Anella Verda d’Igualada, que està prevista ser completada aquest any 2022.

tornar_radioIgualada