icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

S’inaugura, de manera oficial, el curs escolar 2022-23 amb un merescut homenatge a una vintena de docents que es jubilen aquest any

El Teatre Municipal de l’Ateneu ha acollit l’acte d’inauguració del curs escolar 2022-2023. Un acte obert a tothom i especialment adreçat a la comunitat educativa de la ciutat que està organitzat pel Departament d’Ensenyament de l’Ajuntament d’Igualada.

Com en les edicions anteriors, l’acte ha tingut una primera part destinada a escoltar la veu dels experts de l’educació. Enguany l’organització ha convidat l’analista social Eduard Vallory, president de CATESCO i autor del llibre Aprendre, que ha impartit la conferència “Educació: quin èxit per a quina vida?”.

En una segona part de l’acte s’ha fet un reconeixement a la vintena de docents que han dedicat la seva vida professional al món de l’educació a la ciutat i que es jubilen aquest any. Amb aquest reconeixement, es vol posar en valor la seva feina i la tasca educativa en general.

L’alcalde d’Igualada, Marc Castells, i la regidora d’Ensenyament i esports, Patrícia Illa, han fet entrega d’una escultura de l’artista igualadina Teresa Riba al professorat de primària i secundària que enguany tanquen la seva etapa professional.

tornar_radioIgualada