icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

S’incorpora el programa científic “Magnet. Aliances per a l’èxit educatiu” a l’escola Gabriel Castellà

Des d’aquest curs 2021-2022, el programa que porta el nom de Magnet es desenvolupa a l’escola Gabriel Castellà, en aliança amb l’Institut de Ciències de l’Espai, per treballar conjuntament des de la vessant científica.

L’escola d’Igualada es va presentar a la darrera convocatòria d’aquest programa i va ser una de les set escoles seleccionades per participar en aquesta iniciativa que promou la innovació en els centres educatius a través d’institucions de referència.

La regidora d’Ensenyament i Esports, Patricia Illa, declara que “creiem fermament que des del municipi s’ha de defensar i s’ha de treballar per aquesta innovació a tota la ciutat i en tots els aspectes, no només en l’àmbit educatiu, sinó en l’àmbit social”.

El projecte Magnet té com a objectiu estimular el pensament científic de l’alumnat de l’escola i està impulsat conjuntament pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, la Fundació Jaume Bofill i l’Institut de Ciències de l’Educació de la Universitat Autònoma de Barcelona, en col·laboració amb l’Ajuntament d’Igualada.

Podeu trobar més informació sobre el programa Magnet a la web magnet.cat.

tornar_radioIgualada