icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

S’inicia el curs escolar a Igualada amb una setantena d’alumnes menys

Aquest dimecres, les escoles de la capital de l’Anoia han iniciat el curs escolar 2023-2024 amb un total de 6.738 alumnes entre Infantil, Primària i Secundària. Malgrat que són dades provisionals ja que fins a mitjans d’octubre no es tindran les dades definitives degut a la matricula viva, ja deixen entreveure que s’ha produït un descens d’alumnes respecte el curs anterior, en què es van matricular un total de 6.812 alumnes. El regidor d’Ensenyament de l’Ajuntament d’Igualada, Josep Maria Carpi, ha explicat que, malgrat el descens d’una setantena d’alumnes, no s’ha tancat cap línia a les escoles de la ciutat. Pel que fa les quatre llars d’infants municipals, segons Carpi, han iniciat el curs gairebé plenes. Només disposen d’11 places vacants a P0.

A dia d’avui l’Oficina Municipal d’Escolarització d’Igualada ha gestionat i ubicat 126 alumnes nouvinguts o que han demanat un canvi de centre. El regidor d’Ensenyament assegura que cap d’aquests alumnes es quedarà sense plaça.

Per últim, Carpi ha explicat que el curs a Igualada s’ha iniciat sense incidents i ha agraït la tasca realitzada per tots els professionals de l’educació i els responsables dels centres educatius de la ciutat.

tornar_radioIgualada