icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

SITUACIÓ SANITÀRIA – #Igualada suma 2 positius de COVID19 en els darrers 3 dies, i n’acumula 6 en la darrera setmana. NO ABAIXEM LA GUÀRDIA!

La capital de l’Anoia segueix amb la tendència a la baixa pel que fa els casos detectats amb PCR. En els darrers 3 dies se n’han detectat dos, però en el còmput de l’última setmana els casos segueixen baixant molt lleugerament. Així, en els últims 7 dies a Igualada s’han detectat 6 casos, mentre que fa dues setmanes eren 9 i fa tres setmanes es va arribar fins als 14 casos positius per PCR en només 7 dies.

Pel que fa el municipi de Santa Margarida de Montbui ha notat un increment de casos en els darrers 7 dies: 4 casos positius. Malgrat aquesta dada, fa dues setmanes, Montbui va acumular un únic cas. Per tant, en 14 dies s’han detectat 5 positius.

A Vilanova del Camí la situació millora respecte fa unes setmanes, i tanca el còmput dels darrers 7 dies amb un sol cas, mentre que la setmana anterior en va sumar 7.

Finalment, Òdena tanca els darrers 7 dies sense cap cas. La setmana anterior en va sumar 1 després de molts dies sense cap positiu.

tornar_radioIgualada