icon_radio

RÀDIO Igualada Capital(repetició)

BLOG

Socialistes d’Igualada anuncia una oposició fiscalitzadora però positiva amb la intenció de configurar un Govern a l’Ombra

La formació ja té preparat el ple de constitució del nou Ajuntament, que es farà aquest dissabte al migdia. El grup municipal ha estat treballant la intervenció al llarg d’aquests dies i hi mostrarà la seva clara intenció de confirmar-se com l’alternativa d’esquerres i amb vocació de govern per la ciutat. El grup socialista també explicarà l’objectiu de treballar per Igualada, els propers quatre anys, amb una oposició que fiscalitzi d’aprop el govern de CiU, que fins ara ha fet coal·lició amb ERC, i que faci propostes en positiu. En aquest sentit, Socialistes d’Igualada anunciarà, al ple, la intenció de crear un Govern a l’Ombra que serveixi per fer aquest paper i per mostrar, en tot moment, com seria un govern d’esquerres i socialdemòcrata per Igualada.

El Govern a l’Ombra que proposen els Socialistes d’Igualada liderarà l’oposició de l’Ajuntament i aglutinarà a totes aquelles persones de la candidatura, també les que no n’han format part però s’han implicat en el projecte socialista i totes les que vulguin participar-hi. La seva composició i tasques es definirà una vegada hi hagi el nou govern d’Igualada format. I al mateix moment que el Govern a l’Ombra servirà per fiscalitzar i oferir propostes alternatives i d’esquerres a la ciutat, també permetrà treballar en la regeneració del projecte socialista per Igualada que el partit haurà d’afrontar.

tornar_radioIgualada