icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

S’organitzen més de 50 actes a la Conca d’Òdena amb motiu del 25N

Aquest dijous, 25 de novembre, és el dia internacional per a l’eliminació de la violència contra les dones, i des de la MICOD s’ha presentat una agenda amb actes diversos pensats per a totes les edats i de perfils diferents que es duran a terme arreu de la Conca.

L’agenda dels actes pel 25N està impulsada conjuntament pels set municipis que formen part de la Mancomunitat i té com a objectiu sensibilitzar i identificar les violències per poder-les combatre.

Les activitats, que van començar a mitjans d’aquest mes, s’allargaran fins al 16 de desembre. Algunes de les propostes son un cicle de contacontes per a infants, teatre i taller d’autodefensa per a joves, i teatre-fòrum per a gent gran. Així com un curs d’autocura de les dones destinat especialment a persones migrades.

A banda de les activitats i actes institucionals, també s’instal·laran uns tòtems a diferents espais dels municipis de la Conca per sensibilitzar sobre les violències masclistes.

En aquests panels a tres cares s’hi poden llegir diferents frases amb l’objectiu de conscienciar sobre les violències masclistes, així com trobar informació sobre el servei d’informació i atenció a les dones, el SIAD.

Recordem que el telèfon d’atenció 24 hores contra la violència masclista és el 900 900 120.

Podeu trobar tota la informació referent a l’agenda d’actes pel 25N a www.micod.cat.

tornar_radioIgualada