icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

TICAnoia celebra el seu desè aniversari amb una festa que va reunir un centenar de professionals del sector

Aquesta associació professional del sector TIC a la comarca ha celebrat els seus 10 anys de vida amb un exitós esdeveniment que portava per lema “EsTIC de Festa”. L’acte es va fer el passat dijous, a l’edifici de l’Antic Escorxador, i va ser una nit per connectar, compartir coneixements i celebrar una dècada de projectes en el camp de les tecnologies de la informació i la comunicació.

La vetllada va incloure un reconeixement a Ramon Costa, el primer president de TICAnoia; una xerrada d’Àurea Rodríguez, experta en innovació i tecnologia, titulada “Abans morta que analògica”  i també una taula rodona sobre “Vocacions digitals més enllà del gènere”. La festa va acabar amb un espai de networking que va permetre als assistents connectar i intercanviar idees.

TICAnoia és associació sense ànim de lucre per l’impuls de l’ecosistema TIC de l’Anoia, nascuda el 2008 i constituïda com a tal el 2013. L’entitat agrupa empreses i professionals de l’àmbit tecnològic de la comarca així com també estudiants i és motor de creixement i desenvolupament d’aquest sector en ràpida evolució. La indústria TIC a l’Anoia és un sector que experimenta creixements cada any. El 2021 s’estima que a la comarca ocupava a més de 800 professionals i generava un impacte econòmic a nivell de facturació de gairebé 78 milions d’euros anuals.

tornar_radioIgualada