icon_radio

RÀDIO

BLOG

Tota la cuina catalana, de la A a la Z. Nou col.leccionable de Sàpiens Publicacions i La Vanguardia

Cuina oberta / Col.leccionables – Els productes, receptes, tècniques, tradicions, cuiners i restaurants. Tot el món culinari català al nostre abast amb aquest nou col.leccionable ‘Tota la cuina catalana. de la A a la Z’, que Sàpiens publicacions, editora de la prestigiosa revista ‘Cuina’, i La Vanguardia, han posat a disposició dels que som aficionats a la cuina i també als professionals. L’eclosió de la gastronomia de més alt nivell, la qual ha convertit Catalunya en un firmament d’estrelles dels fogons mundialment reconegudes, no ha anat en detriment de la cuina tradicional catalana , sinó que ha servit perquè aquesta manifestació cultural, que aspira a ser reconeguda per la Unesco com a patrimoni de la humanitat, s’hagi situat en el lloc que mereix.

La col·lecció de llibres que ofereix els caps de setmana el diari La Vanguardia és un excel·lent compendi d’aquesta combinació imbatible entre el modern i el tradicional. En ells es recullen les millors receptes dels millors creadors, tots els ingredients del receptari català, la trentena de productes agroalimentaris distingits amb el segell de qualitat, els cuiners i restaurants que més han destacat i un calendari de festes i fires gastronòmiques que recorda que hi ha una menja per a cada celebració.

El ‘Cuina oberta’ de Ràdio Igualada farà la col.lecció. Ja disposem dels dos primers exemplars i n’hem tret una valoració altament positiva.

tornar_radioIgualada